Bizon Logo

Ongemiddeld: Een no-nonsense gids om op te vallen

December 1, 2023

Creative Brainstorming

Hallo, geweldige lezer! Laten we ter zake komen: gemiddeld zijn is zo vorig seizoen. Als je de boel niet op stelten zet, ben je aan het watertrappelen. Laten we eens kijken hoe jij de persoon kunt zijn over wie iedereen blijft praten (op een goede manier!).


1. Zet je in voor verandering

Als je gewoon hetzelfde doet, beter dan gisteren, raad eens? Dan ben je op de snelle weg naar Snoozeville. Omarm verandering en maak er je beste vriend van.

2. Wat is opmerkelijk voor jou?

Vraag jezelf af: zouden anderen hier enthousiast over zijn? Als het antwoord nee is, hoor je er gewoon bij. Laten we gaan voor verbluffend, niet gewoon oké.

3. Opvallen om de juiste redenen

Over straat rennen? Natuurlijk, het is opvallend, maar laten we gaan voor impactvol, niet alleen schokkend. Wees het gesprek van de dag vanwege iets verbazingwekkends.

4. Extreem? Misschien. Gedenkwaardig? Absoluut.

Is het je wel eens opgevallen dat rocksterren fans in overvloed hebben? Dat komt omdat ze aan de top van hun kunnen staan. Streef naar de sterren - letterlijk.

5. Leef op het randje

Of je nu de snelste, rijkste of zelfs de langzaamste bent, het draait allemaal om het randje. Vind je voorsprong en maak er gebruik van.

6. Iedereen tevreden stellen? Vergeet het!

Je kunt niet iedereen gelukkig maken en dat is oké. Concentreer je op degenen die je begrijpen en je visie delen. Zij zijn je echte publiek

7. Laat het regelboek achterwege

Als het al eerder is gedaan, is het saai. Streef ernaar een pionier te zijn. Herinner je je Roger Bannister? Wees zoals hij, niet de man die daarna kwam.

8. Angst? Welke angst?

Het lijkt misschien eng om buiten je boekje te gaan, maar dat is juist waar de magie gebeurt. Wees de uitzondering, niet de regel.

9. T-shirt waardig?

Als mensen je idee niet op een T-shirt zouden dragen, is het misschien niet zo cool als je denkt. Ga voor passie, niet alleen voor passieve interesse.

10. Blijf voor op de curve

Wat vandaag hot is, is dat morgen nog niet. Blijf evolueren en blijf opmerkelijk.


Dat is het, mensen! Wees moedig, wees anders en vooral, wees jezelf - maar dan de ultracoole versie. Ga golven maken!